559-diensten_interieuradvies_header.webp

Interieuradvies aan huis in Waalwijk en omstreken!

Wij zijn interieurspecialist en geven dus uiteraard graag interieuradvies! Maar dit doen wij niet alleen in onze winkel in Waalwijk, maar ook bij u thuis! Tegen een kleine vergoeding van 50 euro komen wij thuis langs om goed te kijken naar de sfeer. Thuis zien we meteen welke uitdagingen er liggen en kunnen u optimaal adviseren wat u nodig heeft om van uw huis een thuis te maken. Uiteraard krijgt u de 50 euro weer terug als u ook iets bij ons koopt!

Vraag interieuradvies aan huis direct aan!
Wilt u graag een interieuradvies van ons? Kom dan eens langs in de winkel. Geen zin om te wachten of langs te komen? Vul dan nu het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Nog sneller contact? Bel ons dan tijdens openingstijden op 0416-563390.

Interieuradvies voor gordijnen
Interieuradvies voor raamdecoratie
Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
  • Inmeetservice van Colors@Home John VerhoevenOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in uw huis passen, komen we van tevore..
  • Monteren & leggen.
  • Stomerij Colors@Home John Verhoeven!Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!