580-raamdecoratie-header.webp

de allerbeste raamdecoratie

Raamdecoratie kan veel voor uw woning betekenen. U brengt er sfeer mee aan in uw interieur. Daarnaast geeft het uw huis de nodige isolatie en privacy. Een ideale woonomgeving waarbij u de touwtjes in handen heeft. De keuzemogelijkheden voor raamdecoratie zijn eindeloos. Voor al uw woonwensen is er een oplossing te vinden. Van strakke rolgordijnen tot stijlvolle horizontale jaloezieën, u vindt het allemaal bij ons in de winkel in Waalwijk

 

Talloze raamdecoraties voor een eigen interieur

Met een passende raamdecoratie krijgt uw interieur meteen een unieke, frisse uitstraling en bovendien wordt zonlicht tegengehouden. De mooiste raamdecoraties vindt u bij Colors@Home John Verhoeven, de interieurspecialist van Waalwijk en omstreken! Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment vol smaakvolle en trendy must-haves voor de inrichting van uw huis. Wij leveren ook raamdecoratie op maat in Waalwijk. Hierdoor krijgt uw raamdecoratie iets eigenzinnigs en unieks. Laat u inspireren en kies voor kwaliteit: kies voor Colors@Home. Benieuwd welke raamdecoratie het best past in uw interieur? Ook voor interieuradvies bent u bij ons in de winkel van harte welkom.

Sfeervolle raamdecoraties

Colors@Home denkt graag met u mee. Houd u van frisse, vrolijke kleuren voor de ramen? Of kiest u liever voor chique, neutrale kleuren? Wilt u jaloezieën, of heeft u liever rolgordijnen? U hebt bij ons de keuze uit raamdecoraties in diverse uitvoeringen, kleuren en formaten, waardoor u ongetwijfeld vindt wat bij u past. Door uw ramen aan te kleden met raamdecoratie krijgt uw interieur karakter. Bij Colors@Home John Verhoeven vindt u raamdecoratie in de volgende varianten:

  • Gordijnen, waaronder het rol-, dupli-, paneel-, plissé- en vouwgordijn;
  • Jaloezieën, waaronder de horizontale-, verticale- en houten jaloezie;
  • Diverse shutters.
U heeft bij ons ook de mogelijkheid om gepersonaliseerde raamdecoratie te bestellen. U bepaalt dus hoe de raamdecoratie eruit zal zien; wij leveren maatwerk! Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste kleur, uitvoering en het ideale formaat. Onze producten zijn vervaardigd van stevig, kwalitatief materiaal, waardoor deze langer meegaan. Bij het uitkiezen van de juiste stof assisteren wij u zo goed mogelijk. Laat u begeleiden door ons deskundig team voor het beste advies! Onze gordijnen en jaloezieën zijn verder bijzonder veelzijdig, waardoor verschillende toepassingen mogelijk zijn; laat u ook hierover informeren.

 

Raamdecoratie op maat bij Colors@Home te Waalwijk

Colors@Home houdt altijd rekening met u als klant. Geen zin om de deur uit te gaan? Wij komen graag een keer bij u langs, zodat u deskundig interieuradvies krijgt aan huis. Haal alles wat u nodig hebt voor het inrichten van een prachtig interieur, bij Colors@Home!

Onze merken

Bece
Copa Home
Luxaflex Nederland
 

Onze merken

Bece
Copa Home
Luxaflex Nederland

triangle