Nieuws & acties

20% korting op raamdecoratie.


Raamdecoratie is niet alleen sfeermaker, maar heeft ook een isolerende werking. Vooral plisségordijnen en rolgordijnen. Als je een extra laag aanbrengt tussen het raam en de kamer krijg je een holle ruimte, waardoor de kou niet in je woning kan komen. Raamdecoratie is dus geen overbodige luxe. Je bespaart energie en dus geld. Ze moeten natuurlijk wel goed ingemeten en gemonteerd worden voor een optimale werking. Maar daar zijn wij expert in. Kom eens langs en bekijk onze grote collectie stoffen, dessins en kleuren. Je staat versteld wat er allemaal mogelijk is. Van 23 januari t/m 4 februari 2023 ontvang je 20% korting op alle raamdecoratie. Vraag wel even naar de voorwaarden. 

20% korting op raamdecoratie.
Isoleer met sfeer

Isoleer met sfeer


Maak werk van die hoge energierekening.

Onderzoek heeft uitgewezen dat glas 4 tot 5 keer minder isoleert dan een bakstenen muur. Daarom is het een goed idee de ramen eens van dichtbij te bekijken om te zien welke besparende maatregelen genomen kunnen worden. Wat kunt u doen? Klik hier voor meer info.

Onze nieuwtjes en acties


Hier vind u het laatste nieuws en de actuele acties die geldig zijn bij Colors@Home John Verhoeven. Wilt u op de hoogte blijven van ons kortingsacties of de meest recente ontwikkelingen op woongebied? Houd dan dan deze pagina goed in de gaten. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de winkel. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die uw interieur te bieden heeft. Of neem eens een kijkje bij onze producten, onze diensten om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Hopelijk tot snel!

Onze nieuwtjes en acties

Wilt u verzekerd zijn van onze volledige aandacht? Maak dan een afspraak.
 
 
triangle
Wanneer kom je langs?
Colors@Home John Verhoeven
Besoyensestraat 77 | 5141 AG Waalwijk
Telefoon 0416-563390
E-mail johnverhoeven@colorsathome.nl
Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.
Openingstijden
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10.00 - 17.00
Donderdag10.00 - 17.00
Vrijdag10.00 - 17.00
Zaterdag10.00 - 16.00
Routebeschrijving
Vind de beste route(s) naar onze winkel.