554-nieuws_header.webp

Nieuws & acties

20% korting op vloeren


JOUW VLOER, DE BLIKVANGER IN JE HUIS!
Laat je inspireren door de nieuwste vloertrends. Wist je dat niet de bank of de kleur op de muur, maar de vloer de grootste blikvanger thuis is? Het is dé basis om de juiste sfeer neer te zetten. Van tapijt, dat uitzonderlijk goed isoleert, tot het gemak van een PVC vloer. Van slijtvast en duurzaam tot makkelijk schoon te houden. Toe aan een nieuwe sfeermaker? Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droomvloer. Wij hebben een hele uitgebreide collectie karpetten, tapijten, vinyl, marmoleum, laminaat en niet in de laatste plaats PVC vloeren. Kies je voor praktisch of kies je voor sfeer? Bij ons ben je aan het juiste adres. Kom naar onze winkel en profiteer t/m 7 oktober 2023 van 20% korting op vloeren. Vraag naar de voorwaarden.

20% korting op vloeren
Isoleer met sfeer

Isoleer met sfeer


Maak werk van die hoge energierekening.

Onderzoek heeft uitgewezen dat glas 4 tot 5 keer minder isoleert dan een bakstenen muur. Daarom is het een goed idee de ramen eens van dichtbij te bekijken om te zien welke besparende maatregelen genomen kunnen worden. Wat kunt u doen? Klik hier voor meer info.

Onze nieuwtjes en acties


Hier vind u het laatste nieuws en de actuele acties die geldig zijn bij Colors@Home John Verhoeven. Wilt u op de hoogte blijven van ons kortingsacties of de meest recente ontwikkelingen op woongebied? Houd dan dan deze pagina goed in de gaten. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de winkel. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die uw interieur te bieden heeft. Of neem eens een kijkje bij onze producten, onze diensten om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Hopelijk tot snel!

Onze nieuwtjes en acties

Wegens familieomstandigheden zijn wij gesloten van 11-10-2023 t/m 14-10-2023
 
Wilt u verzekerd zijn van onze volledige aandacht? Maak dan een afspraak.
 
 
 
 
 
 
 
 
triangle
Wanneer kom je langs?
Colors@Home John Verhoeven
Besoyensestraat 77 | 5141 AG Waalwijk
Telefoon 0416-563390
E-mail johnverhoeven@colorsathome.nl
Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.
Openingstijden
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10.00 - 17.00
Donderdag10.00 - 17.00
Vrijdag10.00 - 17.00
Zaterdag10.00 - 16.00
Routebeschrijving
Vind de beste route(s) naar onze winkel.