597-vloeren_header.webp

De Mooiste Vloeren In Waalwijk En Omstreken 

Een vloer koopt u voor een langere tijd. Daarom is het wel zo fijn als die vloer de aankomende jaren mee gaat. Daarom kunt u bij Colors@Home John Verhoeven in Waalwijk alleen vloeren vinden van de allerbeste merken. We hebben jaren ervaring te bieden en weten dus de ideale vloeroplossing voor uw woning te vinden. Of het nu om harde of zachte vloeren gaat. En het meten en leggen? Tegen een kleine vergoeding verzorgen we dat voor u!

 

duurzame vloeren in diverse uitvoeringen voor ieder budget!

Uw interieur is niet compleet zonder de volgende basis componenten: stevige wanden, een solide plafond en duurzame vloeren. Een goede vloer is onmisbaar en moet daarom van het juiste materiaal en de beste kwaliteit zijn, zodat u er héél lang van kunt genieten. Wij bieden een grote collectie vloeren en vloerbedekking op maat aan, van tapijt tot pvc-vloeren, zodat de klant keuze heeft uit een ruim assortiment! Door dit royale aanbod aan uitvoeringen en materialen, vindt u ongetwijfeld de perfecte vloer voor uw huis. Van onze vloeren kunt u gegarandeerd jarenlang zorgeloos gebruik maken, zonder vroegtijdige slijtage of scheurtjes. Sta met beide benen op de grond, als u opzoek bent naar een interieurspecialist. Kies voor een vloer van Colors@Home voor een solide, kwalitatieve en bovenal prachtige toevoeging aan uw interieur.

vloeren op maat

Een geschikte vloer kopen kan voor de gemiddelde consument enigzins ingewikkeld zijn. Colors@Home biedt daarom deskundig advies over de juiste afmetingen, hoeveelheid en het beste materiaal voor uw huis. De verschillende vloersoorten die wij aanbieden zijn allemaal bijzonder eigentijds en geven aan elk huis een speciale uitstraling. Uw vloer oogt meteen zeer smaakvol met een prachtig tapijt in een frisse kleur. Of dacht u eerder aan een trendy karpet met een nette randafwerking? Colors@Home heeft daarnaast onderhoudsvriendelijke vloeren van:

Een vinyl, laminaat en pvc-vloer zijn erg hygiënisch en uitstekend geschikt voor mensen die slijtage aan hun vloeren zoveel mogelijk willen reduceren. Deze vloersoorten zijn bovendien leverbaar met diverse designs, zoals een hout- of tegelmotief. Hiermee krijgt u de look van een heuse tegel- of houten vloer zonder het moeizame onderhoud! Onze marmoleum vloer, vervaardigd uit natuurlijke bestanddelen, is perfect voor zij die milieubewust zijn en toch een adembenemend interieur willen met een stevige vloer in een frisse kleur.

Onze merken

Bonaparte
Brinker Karpetten
Desso
Forinn
Hamat
Interfloor
Moduleo
Parade

Onze merken

Bonaparte
Brinker Karpetten
Desso
Forinn
Hamat
Interfloor
Moduleo
Parade
triangle